top of page

Palvelut

Suunnittelemme aina kohdekohtaisen myyntisuunnitelman sekä toimivimman tavan markkinoida asuntoasi saavuttaaksemme parhaan mahdollisen myyntihinnan ja myyntiajan. Välityspalvelun hinnasta ja sen sisällöstä sovitaan aina erikseen.

 

Asunnon myynnin ensimmäinen askel on kiin­teis­tön­vä­lit­tä­jän arviokäynnin varaaminen. Arviokäynnillä saat perustellun hinta-arvion myytävästä kohteesta sekä välitystarjouksen. Hinta-arvio on aina maksuton, kun harkitset asuntosi myyntiä.

augustine-wong-li0iC0rjvvg-unsplash_300res_CMYK.jpg
4.png

Tyylikäs esite

Tutustumme kohteeseen tarkoin ja laadimme siitä tasokkaan ja tyylikkään 8-12 sivuisen myyntiesitteen, jota jaamme asunnosta kiinnostuneille.

My project-5.jpg

Digistailaus

Digistailaus on nopea ja moderni tapa saada tyhjän asunnon potentiaali esiin. Tasokkaan, juuri kohteeseen suunnitellun digistailauksen avulla ostajan on helpompi hahmottaa tilan mittasuhteet ja sen tarjoamat mahdollisuudet.

4.jpg

Upeat kuvat

Hyvät ja laadukkaat valokuvat ovat asuntosi markkinoinnin perusta.
Taustatiimissämme on loistavia valokuvaajia, jotka saavat asunnostasi parhaat puolet esiin.

digitaaliset palvelut.png

Digitaaliset palvelut

Asuntokauppa voidaan tehdä sähköisesti ajasta ja paikasta riippumatta alkaen myyntitoimeksiannon tekemisestä aina kaupan tekoon asti. 

Nimetön suunn.malli-99.png

Myyntikuvausstailaus

Ammattimaisella myyntikuvausta varten tehdyllä stailauksella saadaan tilan parhaat puolet esiin. Stailaajamme ja kuvaajamme tekevät kanssamme saumatonta yhteistyötä, jolloin lopputulos on aina tarkkaan harkittua ja viimeisteltyä.

bottom of page